Добре дошли в сайта на пункт за ГТП "Автосервиз Оптела"

Пунктът за ГТП в гр. Пловдив се намира в промишлената зона "Юг" на града, ул. "Вълко Шопов" №14 (на територията на "Оптела" АД).

Извършват се годишни и периодични прегледи за проверка техническата изправност на следните пътни превозни средства: мотоциклети, леки автомобили, товарни автомобили, автобуси, ремаркета и полуремаркета.

При нас можете да сключите всички видове застраховки, свързани с Вашия автомобил - "Автокаско", "Гражданска отговорност", "Застраховане на автомобилите на физически и юридически лица".

Цени за извършваните Годишни Технически Прегледи за различните категории МПС, може да намерите тук.

За ваше улеснение сме извадили законовата и нормативна уредба на Р. България, отнасяща се до годишните технически прегледи, както и необходими документи за извършване на прегледите.


Пункт за годишни технически прегледи


Пунктът за Годишни Технически Прегледи функционира като част от Автосервиз Оптела, чието основно работно помещение е с площ от 3000м2 с прилежащи помещения за извършване на компютърна диагностика, ремонт на двигатели, техническо обслужване, смяна и баланс на гуми, магазин за продажба на гуми, акумулатори, масла и други автоконсумативи. Автосервизът разполага с обособен участък за извършване на автобояджийски и автотенекджийски услуги.


Автосервизът е сертифициран по ISO за автомобилни услуги и годишни технически прегледи.


Удължено работно време на пункта за Годишни Технически Прегледи:


Понеделник - Петък   Събота
08:00ч. - 18:00ч.   09:00ч. - 14:00ч.

За контакти и въпроси относно Годишните Технически Прегледи:


gsm:   0882 933 521 - Йоно Йонов
    0882 933 419 - Богослав Йорданов
     
Email:   office.optela@gmail.com

 

 
Оборудвана линия за извършване на
Годишни Технически Прегледи
на леки и тежкотоварни автомобили
  Канал за ремонт на тежкотоварни
автомобили